La Nostra Història

Criem Gall del Penedès

La Granja Guirigall, va néixer el 2003 I des del primer moment ha estat membre de l’Associació de Criadors de la Raça de Gallines Penedesenca.

Tenim una clientela de restaurants del Penedès que durant la temporada de tardor/hivern el Gall del Penedès és part de les seves propostes gastronòmiques de la seva acurada carta.

Els particulars s’han fet amics nostres, cada any per Festes Majors i Festes de Nadal ja reserven la seva o seves peces d’ AVIRAM especial per l’ocasió.

Hi posem tot el cor i sentiment, criem les peces com abans i el resultat s’ho mereix a l’hora que treballem i mirem de perpetuar la raça Penedès.

Més de 17 anys criant Gall del Penedès

50 +
Producte limitat
+
Restaurants
+
Premis
5/5

Morfologia del Gall :

Cap una mica allargat i ampla. Cresta senzilla, amb cinc o sis dents I apèndixs a cada costat del seu lòbul posterior. Barbetes mitjanes i penjants. Orelletes més curtes que llargues i de color blanc, vorejades de vermell. Bec allargat, una mica corb i fort. Ulls ovals. Coll regularment arquejat. Tronc més aviat curt, ample I inclinat cap a enrera. Dors arrodonit. Pit allargat I prominent. Cua Roberta i inserida en angle entre 45º-90º per sobre l'horizontal. Ales grans I inclinades. Cuixes mitjanes I visibles. Trasos de longitud mitjana, de color pissarra o blanc segons la varietat.

Gall del Penedès

Tenim un corral petit, fem 2 cries l’any. La producció que tenim va directament a particulars I més de 8 restaurants fidels al nostre producte que el cuinen segons la temporada.

Característiques del Gall:

IGP gall del Penedès

La certificació de la IGP ens ha donat un distintiu de qualitat que fa que es valori cada dia més el treball que fem. La seva alimentació a base de cereals seleccionats amb la introducció del granet de raïm i gaudir de parcs exteriors al sol, fan de la seva carn i les 20/24 setmanes de creixement lent en surti una carn excepcional molt apreciada i valorada. Qui la tasta, repeteix .

Característiques de la carn: